För framgångsrik kommunikation
v

kirklandaggetHemmablind?
Du har en verksamhet. Du har en tjänst eller en produkt och det du erbjuder är bra, kanske till och fantastiskt. Du önskar bara att fler kände till detta, att fler förstod fördelarna och nyttan av det du erbjuder.

Vad gör du? Kanske som alla andra i branschen, kanske det du alltid har gjort, kanske alldeles för lite eller bara inte det rätta.

Det är så lätt att bli hemmablind. Du jobbar på, har fullt upp med allt som ska skötas på daglig basis och känner kanske att du famlar lite i mörker när det kommer till marknadsföring och kommunikation.

Jag kan hjälpa dig att se klarare, tydligare och ge dig svar på vad du behöver göra för att nå fler, sälja mer, engagera fler.

Det jag gör är att granska din verksamhet från ett kommunikationsperspektiv. Jag kollar din webbsida och andra kommunikationskanaler, intervjuar några av dina kunder och potentiella kunder, för att se hur pass väl din kommunikation fungerar utifrån det ditt företag står för och vill uppnå.

Sedan ger jag dig råd och förslag på aktiviteter. Aktiviteter som inte nödvändigtvis behöver kosta så mycket. Kanske behöver du ändra formuleringen på ditt erbjudande. Kanske behöver du förbättra dialogen med dina kunder, eller göra din webbsida lite mer säljande.

Du får en analys och förslag på aktiviteter för att göra ditt budskap/erbjudande attraktivt och tydligt – och väl kommunicerat – både internt och externt.

Framgång när det gäller kommunikation är att se till att vara relevant bland de du vänder dig till och se till att budskap och kommunikation står i samklang med varumärket.

Jag hjälper dig att uppnå det.

Kontakta mig