[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”Sektion” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” fullwidth=”off” specialty=”off” disabled=”off”][et_pb_row admin_label=”Rad” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”off” custom_width_px=”1080px” custom_width_percent=”80%” use_custom_gutter=”off” gutter_width=”3″ padding_mobile=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_equal=”off” column_padding_mobile=”on” parallax_1=”off” parallax_method_1=”on” parallax_2=”off” parallax_method_2=”on” parallax_3=”off” parallax_method_3=”on” parallax_4=”off” parallax_method_4=”on” disabled=”off”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”http://www.claestapper.com/wp-content/uploads/2015/09/jag2-IL-17.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” disabled=”off” animation=”left” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_team_member admin_label=”Person” name=”Claes Tapper” position=”Kommunikatör +” animation=”off” background_layout=”light” facebook_url=”https://www.facebook.com/claes.tapper” linkedin_url=”https://se.linkedin.com/in/claestapper” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_width=”1px” border_style=”solid” disabled=”off”]

Passionerad kommunikatör och copywriter med ett stort nätverk

Nyfiken och engagerad, vill alltid utvecklas och lära mer. Jag började som informatör med fokus på intern kommunikation, fortsatte som copywriter och skribent och är idag en strategisk kommunikatör med pennan i ena handen och kameran i den andra.

Det som driver mig är – kommunikation. Att hjälpa mina kunder att nå fram. Att bygga relationer, skapa affärsnytta och stärka varumärke.  Jag tröttnar aldrig. Det är liksom livet.

Som du kanske anar så har jag idag en bred kompetens men jag brukar säga att jag hjälper dig som kund med att skapa relevant och intresseväckande innehåll, utifrån ett strategiskt tänk. Ett innehåll i text och bild som medverkar till att stärka dina affärer, och nå uppsatta mål. Målgruppen för aktiviteterna kan vara interna såväl som externa.

Och – jag jobbar inte hela tiden själv, jag har tillgång till ett stort, förträffligt nätverk med olika specialistkompetenser när så behövs.

 

 

 

 

 

[/et_pb_team_member][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]