[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”Rad”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”https://www.claestapper.com/wp-content/uploads/2015/09/medarbetare-uppsala.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” alt=”intern kommunikation” use_overlay=”off”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Öka engagemanget bland dina medarbetare

Hur delaktiga är dina medarbetare i det strategiska arbetet? Alltså det som handlar om vision, mission, värderingar, mål och strategier för att nå dessa. I de flesta fall – inte så särskilt mycket.

Eller så vill ledningen att medarbetarna ska vara det men lyckas inte skapa verkligt intresse och engagemang.
Floskler, muttras det. Flumsnack, vad är meningen, liksom.

Jag tror att det här beror på hur bra närmsta chef är på att kommunicera och levandegöra den strategiska plattformen.

Det jag kan hjälpa dig som kund med att vässa kommunikationen kring den strategiska plattformen, göra den enklare, tydligare, roligare och lättare att förstå och ta till sig.

Så här går det till. Jag gör en undersökning genom intervjuer, och tar sedan fram en kort och koncis rapport och ger förslag på aktiviteter. Ett stort fokus ligger på närmsta chef, på dennes förmåga att skapa meningsfull kommunikation av det strategiska.

Vill du veta mer hur jag kan hjälpa dig att kommunicera bättre internt? Hör gärna av dig, så bokar vi ett möte.

Jag har skrivit en del om strategisk intern kommunikation – kolla gärna min blogg

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]