[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”https://www.claestapper.com/wp-content/uploads/2016/10/stralar-i-farger-1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”fade_in” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Innehåll för dina digitala kanaler

Idag sker en stor del av kommunikationen via digitala kanaler. Det har påverkat hur vi kommunicerar. Kanske kan vi nu prata om verklig kommunikation, där det är lika viktigt att lyssna som att ha något att säga.

Jag kan hjälpa dig att kommunicera skarpare i de digitala kanalerna: webb, blogg, digitalt nyhetsbrev, podd, sociala medier. Ta fram ett intresseväckande innehåll som kan bygga ditt varumärke på lite sikt. Helst utifrån en innehållsstrategi som jag gärna hjälper dig ta fram.

Syftet med innehållsmarknadsföring är inte i första hand att sälja, utan att vara intressant inom ditt specialområde. Tycker mottagarna/läsarna att du är kunnig, intressant och lyhörd kommer det sannolikt att leda till de resultat du önskar (i kombination med annan marknadsföring och sökordsoptimering).

Webben är en central kanal för många företag och organisationer. Här är några webbsidor jag producerat och fyllt med innehåll:

softekonomi.se

visionswithstyle.se

swetox.se

villadagmar.se

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]