[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Bild” src=”https://www.claestapper.com/wp-content/uploads/2015/09/landscape-732367_1280.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” alt=”strategisk plattform” title_text=”Vägen mot dina mål ” use_overlay=”off”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Den strategiska plattformen

Jag är inget fan av långtgående strategiarbete och digra manualer som få läser och ännu färre använder.
Jag är en operativ strateg. Mitt fokus är att göra det som leder till goda resultat.

Och då behövs ändå ett strategiskt tänk, en plattform, som bland annat beskriver nuläge, vilka vi är och står för, varför vi finns till, vart vi är på väg och vill uppnå. Lite om styrkor och svagheter. Gärna också en skarp problemformulering. Tydligt, koncist och relevant ska det vara.

Det hjälper jag dig gärna att ta fram.

Rätt budskap
För att kommunikationsaktiviteterna sedan ska få genomslagskraft så är det förstås viktigt att använda rätt budskap i rätt kanaler för rätt målgrupp. Lätt som en plätt… Nåja, med en kombination av kreativitet, fingertoppskänsla, mod att göra på ett annat sätt, ett strategiskt tänk och gedigen erfarenhet kan vi tillsammans skapa just det som krävs för att nå goda resultat.

Idag är det lika viktigt att tänka på hur du ska kommunicera i digitala kanaler, vilket framför allt handlar om att kommunicera intressant innehåll på mottagarnas villkor, som sedan kan delas. Jag hjälper dig att ta fram en innehållsstrategi kring detta.

 Exempel på frågor som behöver besvaras:

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]